Πολιτικό μήνυμα Νίκου Μακρίδη – υποψηφίου συμβούλου

Το δικό του πολιτικό μήνυμα περνάει μέσω της σελίδας μας ο υποψήφιος τοπικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας, και πρώην εκλεγμένο μέλος στον ερασιτέχνη της Νίκης Βόλου, Νίκος Μακρίδης. Αναλυτικά:

Αγαπητές συνδημότισσες – Αγαπητοί συνδημότες
Η εννιαετία 2014-2023 σημαδεύτηκε από την ανύπαρκτη, ανεπαρκή και επικίνδυνη δημοτική αρχή Μπέου όπου δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αντιμετώπισε πλήρως με αδιαφορία τα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ η έλλειψη απειρίας σχεδιασμού για το μέλλον του Δήμου Βόλου, ιδιαίτερα της Τοπικής κοινότητας Νέας Ιωνίας και την αναπτυξιακή της πορεία ήταν αισθητή σε όλους τους πολίτες. Κανένα όραμα, καμία οργάνωση, καμία πρόταση για αθλητική και τουριστική ανάπτυξη. Δυστυχώς η παρούσα δημοτική αρχή έχει βαθιά σημάδια κόπωσης, αλαζονείας, έλλειψη πολιτισμού και αδιαφορίας !!!!!!!!!!!
Η ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση χρειάζεται μεράκι , αφοσίωση και αυταπάρνηση, είναι ο κατάλληλος χώρος για κάποιον που θέλει να προσφέρει στα κοινά.
Όποιος πραγματικά υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση έρχεται καθημερινά πρόσωπο με πρόσωπο με τις αγωνίες του πολίτη, με τα προβλήματα και τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει.
Ως ευαίσθητος άνθρωπος που επέλεξα να ζω και να εργάζομαι από μικρή ηλικία στη Νέα Ιωνία Βόλου, ως ενεργός πολίτης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αναπτυξιακά ζητήματα, αλλά και ως νυν κάτοικος της Νέας Ιωνίας ,δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος απέναντι σε αυτή την ανυπόφορη κατάσταση.
Θέλω να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στο να αλλάξουμε τη μαύρη αυτή σελίδα. Είναι επιτακτική ανάγκη ο Δήμος Βόλου και η Νέα Ιωνία, να αποκτήσει μια διοίκηση με ήθος με όρεξη για δουλειά και διάθεση για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο των πολλών και όχι των λίγων.
Θεωρώ ότι ο δημοτικός συνδυασμός ΄΄ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΟ΄΄ με υποψήφιο και αυριανό Δήμαρχο Βόλου τον κ. Νίκο Παπαπέτρου μπορούν να εκφράσουν αυτή την αλλαγή και για το λόγο αυτό αφενός συντάσσομαι ως υποψήφιος Τοπικός σύμβουλος στην ενότητα της αγαπημένης μου Νέας Ιωνίας και αφετέρου καλώ όλους τους ενεργούς πολίτες να συνδράμουν με τη ψήφο τους για να φέρουμε τη δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο μας. Αλλαγή που θα φέρει ξανά το όραμα την ελπίδα, την ανάπτυξη, τη δημιουργία.
Η τοπική αυτοδιοίκηση από τη φύση της χρειάζεται συνεννόηση, δημοκρατικούς διαλόγους και συνεργασία. Χρειάζεται όρεξη για δουλειά, διάθεση προσφοράς και γνωρίσματα που θέλω να πιστεύω πως οι συνδημότες της Νέας Ιωνίας θα αναγνωρίσουν στο πρόσωπό μου.
Η διαδρομή μου, αθλητική στο χώρο του ποδοσφαίρου, στα ραδιόφωνα της πόλης μας από το 1990 εώς και σήμερα, επαγγελματική, κοινωνική είναι γνωστή στους περισσότερους συνδημότες, αλλά και αντέχει σε ένα διεισδυτικό βλέμμα από όλους. Χρειάζεται να δώσουμε στο Δήμο μας, την ενότητα της Νέας Ιωνίας στόχευση οριοθετημένη και να αξιοποιήσουμε το συγκριτικό πλεονέκτημα που παρέχει, η αξιοσύνη των ανθρώπων που την κατοικούν .Με προσανατολισμούς εξωστρεφείς και αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων εργαλείων πρέπει να συνδράμουμε. Ταυτόχρονα όμως, είναι απαραίτητο να προσφέρουμε υπηρεσίες και συνθήκες, καλύτερες από αυτές που βιώνει σήμερα ο δημότης. Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.
Στόχος μου είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μου που τόσο ανάγκη το έχει, προς την επίτευξη της οποίας κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων (και κυρίως νέων) στα κοινά, διαλύοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας που έχει η σημερινή κοινωνία.
Παλεύουμε λοιπόν όλοι μαζί συλλογικά, για μια αυτοδιοίκηση που έχει σαν όραμα την αναγέννηση της πόλης μας.
Ο ιερός χώρος του Δημοτικού και Τοπικού συμβουλίου πρέπει να ξαναβρεί τη χαμένη του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που του αρμόζει μακριά από αθυροστομίες, μπραβιλίκια της νύχτας, εκβιασμούς και ψευτοτσαμπουκάδες !!!!!!
Οι αρχές μου και τα πιστεύω μου είναι εδώ και είναι αυτά που θα μας ενώσουν να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία. �Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις διαφορές για έναν Δήμο που θέλουμε και αγαπάμε. �Πρέπει να ζούμε σε έναν Δήμο με σωστή διαχείριση και διαφάνεια.
Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο όπου εγκαταστάθηκαν οι πρόγονοι μας μετά τη Μικρασιατική καταστροφή και έχουμε καθήκον να τον υπηρετούμε με εντιμότητα, σεμνότητα, σοβαρότητα και αγάπη. Έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας και δημιουργούμε ένα καλύτερο μέλλον για αυτά.
Ζητώ την ψήφο σας διότι με ενδιαφέρει το αύριο της προσφυγομάνας Νέας Ιωνίας, του Βόλου και όλων των δημοτικών ενοτήτων, που δεν μπορεί παρά να ανήκει σε ανθρώπους που έχουν μοναδικό τους στόχο την πρόοδο, την ανάπτυξη, το όραμα, τη δημιουργία.
Η δύναμη μου είστε εσείς και η καθημερινή επαφή μαζί σας που γέννησε μια αμοιβαία εμπιστοσύνη !!!!!!!
Με εκτίμηση
ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ
Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στην ενότητα της Νέας Ιωνίας
Με το συνδυασμό
΄΄ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ΄΄
Υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΣ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top