Αναστασίου: «Κίνητρο που επιστρέφω – Βολάρα στα δύσκολα»

Στο Localsports μίλησε ο Αλέκος Αναστασίου ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Θησέα και Ολυμπιακό Βόλου, στο οποίο επιστρέφει από την τιμωρία.

Αναλυτικά: «Πιστεύω θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι με δυνατές ομάδες με έμπειρους παίχτες. Η ομάδα που θα έχει τον κυρίαρχο ρόλο του παιχνιδιού θα έχει και τον πρώτο λόγο, από εκεί και πέρα εμείς προετοιμαζόμαστε όπως ξέρουμε όλοι μαζί ώστε να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχουμε κάποιες απουσίες τραυματισμών αλλά απο το καλοκαίρι έχουμε δεθεί σαν ομάδα και ο ένας αναπληρώνει τον άλλο όποτε θα είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά μαζί και με τον κόσμο μας ώστε να πάρουμε αυτό που θελουμε. Το ότι παίζουμε στο ΕΑΚ το οποίο είναι το σπίτι μας, μας δίνει μια επιπλέον ώθηση ώστε να καταφέρουμε τον στόχο μας από εκεί και πέρα θα αντιμετωπίσουμε το παιχνιδι ως φιλοξενούμενοι».

Για την επιστροφή του: «Το ότι επιστρέφω στην ομάδα για μένα είναι ένα κίνητρο παραπάνω ώστε να καλύψω το χαμένο έδαφος και να προσφέρω στην ομάδα αυτά που περιμένουν και πιστεύουν από μένα. Είναι σημαντικό για μένα ότι η ομάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου και θα δώσω τα πάντα ώστε να του προσφέρω αυτά που χρειάζεται και να την δω πάλι να ανθίζει. Όπως είχα πει ΒΟΛΟΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΒΟΛΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ».


Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top