8×8 στο 102’ για Ολυμπιακό ξανά σε επεισοδιακό ματς

Σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε στο 110’ ο μέτριος Ολυμπιακός Βόλου, κέρδισε με 1-0 τον Ρήγα Φεραίο σε ένα επεισοδιακό ματς.

Το πρώτο μέρος κύλισε δίχως σημαντικές ευκαιρίες, με τον Ολυμπιακό να έχει μια κατοχή, χωρίς όμως τις μεγάλες στιγμές. Στο 21’ ο Αναστασίου και στο 43’ ο Μπλατσέρης απείλησαν τον Σπηλιόπουλο που μπλόκαρε τις προσπάθειες. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς συγκινήσεις και ο Ρήγας κρατούσε εύκολα το μηδέν στα μετ’ όπισθεν.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να θέλει να έχει τη κυριαρχία και τον Ρήγα να περιμένει τη στιγμή του σε κάποια αντεπίθεση, με το ματς να κυλάει χωρίς μεγάλες ευκαιρίες και κυρίως με δυνατές μονομαχίες στο κέντρο. Στο 66’ ο Χαλιμούρδας έκανε ωραία ενέργεια από τα πλάγια χωρίς να βρίσκει συμπαίκτη στο «γύρισμα» που έκανε. Στο 67’ κεφαλιά του Σέττου, εύκολα ο τερματοφύλακας του Ρήγα. Ενώ το ματς σημάδευε το 80’ της αναμέτρησης και η ένταση ήταν μόνο στην εξέδρα με το κόσμο των ερυθρολεύκων να ζητά το γκολ από τους παίκτες, μια φάση σε ανύποπτο χρόνο μετέφερε την ένταση και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κολυμήτρας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Τζέκα, ενώ τα μπουκάλια έπεφταν βροχή στον αγωνιστικό χώρο, εκ των οποίων το ένα βρήκε τον Π. Αποστολίδη που βρέθηκε στο έδαφος. Η ένταση ήταν μεγάλη και το ματς διακόπηκε για τουλάχιστον δέκα λεπτά, με την διαιτητική τριάδα να παρακολουθεί από το κέντρο τα γεγονότα. Ενώ τα πράγματα είχαν ξεφύγει, μετά από παρέμβαση ψυχραιμότερων το ματς συνεχίστηκε, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει κόκκινη και στον Τζέκα. Μετά από δυο εκτελέσεις φάουλ, ο Ολυμπιακός βρήκε λύση να βρει γκολ στο 102’ με τον αμυντικό Κούλπα να κάνει το 1-0. Στην συνέχεια δεν υπήρξε άλλη ευκαιρία, το σκορ έμεινε έτσι μέχρι τη λήξη με τον Ολυμπιακό να κάνει το 8/8 και το Ρήγα να γνωρίζει τη πρώτη του ήττα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Σταυράκης, Κακάμης (93′ Κατσαγεωργίου), Σκοπελίτης, Παπακώστας (46′ Καμπέρης), Κούλπας, Γκαλίτσιος, Μπλατσέρης (73′ Νούσιος), Τασιούλης (22′ λ. τρ. Σέττος), Θ.Κυρίτσης (73′ Τζέκα), Αναστασίου, Πετράκος.

ΡΗΓΑΣ: Σπηλιόπουλος, Γοδενόπουλος, Βλιώρας, Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου, Π. Αποστολίδης, Γάρος (70′ Φουρκιώτης), Χριστοφορίδης (70′ Κόντρα), Κολυμήτρας, Χαλιμούρδας (72′ Δ.Αποστολίδης – 107′ λ.τρ. Πατσής).


Scroll to Top