Τα δεδομένα για Ζαμπράνο – η θέση του Ολυμπιακού για Ζέρη Σιόβα Τζέκα

Με ανακοίνωση ο Ολυμπιακός Βόλου γνωστοποιεί επίσημα την αποχώρηση Τζέκα, τις προσθήκες Ζέρη και Σιόβα καθώς και τα δεδομένα για Ζαμπράνο. Η ανακοίνωση:

  • Ανακοινώνετα κι επίσημα η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζέκα, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Κίσσαβου Συκουρίου. Ο Ολυμπιακός Βόλου FC ευχαριστεί τον Χρήστο για τις υπηρεσίες του. Οι πόρτες της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτές.
  • Σχετικά με τον πολλά υποσχόμενο 19χρονο επιθετικό Σεμπαστιάν Ζαμπράνο, η διεθνής μεταγραφή του έχει εγκριθεί από την 24η.10.2023. Δεν γνωρίζουμε το λόγο που ακόμα δεν είμαστε σε θέση να εκδώσουμε το δελτίο του. Κάνουμε μια προσπάθεια για επένδυση στο μέλλον με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ακόμα και στην πρώτη κατηγορία άλλων χωρών, αλλά αν χρειαστεί να κοιτάξουμε μπροστά στις ανάγκες της ομάδας, θα το κάνουμε.
  • Ανακοινώνεται επίσημα η έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Κωνσταντίνο Σιόβα τον οποίο καλωσωρίζουμε. Ο ποδοσφαριστής προέρχεται απο τις ακαδημίες του συλλόγου μας με τελευταίο του σταθμό την ομάδα του Μαγνησιακού
  • Ανακοινώνεται επίσημα η επιστροφή του Αλέξανδρου Ζέρη τον οποία καλωσορίζουμε ξανά στην ερυθρόλευκη οικογένεια. Ο Αλέξανδρος θα ξαναφορέσει την φανέλα μας ενώ πέρυσι οδήγησε την ομάδα του Πανσερραϊκού στην Super League. 

Scroll to Top