Το μυαλό στην πρόκριση – εισιτήρια & νέα

Την προσοχή της στρέφει στο παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στον Λεβαδειακό η Νίκη Βόλου, που τον υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό τη Πέμπτη 18/1 στις 19:00. Με τη ψυχολογία να είναι θετική μετά το μεγάλο διπλό απέναντι στην Κοζάνη σε ματς κομβικής σημασίας, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αφήνει γρήγορα πίσω τον αγώνα της Κυριακής, στρέφοντας το βλέμμα της στο ματς της Πέμπτης, θέλοντας τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι των κυανολεύκων, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος υπολογίζει και πάλι τους Παναγιωτίδη, Μπαχανάκ που εξέτισαν και επιστρέφουν, τον Ναά που δύσκολα θα ξεκινήσει ως βασικός αλλά θα είναι στην αποστολή, ενώ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε ο νεαρός Μπαλλάς.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, φήμες έχουν φέρει ενδιαφέρον της Νίκης για δυο περιπτώσεις, ωστόσο τίποτα δεν έχει αναφερθεί ακόμη για το αν έχει βρεθεί η χρυσή τομή στις συγκεκριμένες περιπτώσεις για να προστεθούν στο ρόστερ. Μοναδική χειμερινή μεταγραφή αποτελεί μέχρι σήμερα ο Μιχάλης Γιαννίτσης.

ΤΙΜH ΕΙΣΙΤΗΡΙOY ΑΓΩΝΑ

Εχει οριστεί γενική είσοδος με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ. Τονίζεται ότι για το Κύπελλο Ελλάδας ΔΕΝ έχουν ισχύ οι κάρτες διαρκείας.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από τις 17.00 ως και την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο της Β’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου, απ’ όπου και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ θα γίνεται η είσοδος στο Στάδιο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται ΜΟΝΟ από τη δεύτερη Πεζογέφυρα.

Τονίζεται, δε, πως ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος συλληφθεί να επιχειρεί να εισέλθει στις θύρες του Πανθεσσαλικού χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Πέμπτη 18/1

Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός (19:00)

Διαιτητής: Πουλικίδης Κωνσταντίνος, Βοηθοί: Σπυρόπουλος και Νιδριώτης, Τέταρτος: Τσιάρας, VAR: –

ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΡΤΣΙΑΝΙΔΗΣ

Scroll to Top