Θησέας: Νέο αίμα και ντόπιο στοιχείο

Ο Θησέας το καλοκαίρι μπορεί να έβαλε ψηλά το πήχη των στόχων που είχε θέσει, όμως συγκυρίες, απώλειες βασικών παικτών και άλλα προβλήματα έφεραν τον Θησέα να χάνει βαθμούς και να μένει πίσω στη βαθμολογία. Έτσι, μιας και ο στόχος πρωταθλητισμού απομακρύνθηκε για τα καλά, οι ιθύνοντες των πρασίνων, αποφάσισαν να αλλάξουν φιλοσοφία και στόχους για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η διοίκηση του Θησέα σε συνεννόηση με το προπονητή της ομάδας, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στο νέο αίμα της ομάδας, σε ένα κράμα νέων παικτών μαζί με τους έμπειρους και παλιούς που βρίσκονται στο ροστερ του συλλόγου, αυξάνοντας βέβαια και το ντόπιο στοιχείο.

Σήμερα, ήταν το δεύτερο ματς που έδωσε με αυτό το σκεπτικό η ομάδα του Θησέα, παίρνοντας βαθμό με τον Σαρακηνό (1-1) με τους διοικούντες της ομάδας να δηλώνουν ικανοποιημένοι. Με την τελευταία προσθήκη του Παπαδήμου από τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου θα συναντήσει τον αδερφό του στην ομάδα, αυξήθηκε ο αριθμός των παικτών που κατάγονται από την Αγριά. Ο λόγος για τους νεαρούς Μέρο, Λεωνή, Μπαλαμάτση που προέρχονται από την ακαδημία και τα σπλάχνα της ομάδας, καθώς και τους Πρίφτι, Μάστορα, τους αδερφούς Παπαδήμα και τον Παρίση που είναι παίκτες της ομάδας που κάνουν ακόμη πιο έντονο το ντόπιο στοιχείο.

Scroll to Top