Επέστρεψε στα τρίποντα ο Πύρασος

Στις νίκες επέστρεψε ο Πύρασος αφού με 4-1 την Ακρόπολη πήρε τρεις βαθμούς.

Στο 10’ ο Μπέικος κέρδισε πέναλτι από τον Βίτσο το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 1-0. Δυο φάσεις ο Πύρασος στο 3’ και στο 5’. Στο 28’ η Ακρόπολη ισοφάρισε σε 1-1 όταν ο Δημακόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Αξιώτης με κεφαλιά σκόραρε. Λίγο αργότερα πέναλτι ζήτησε ο Πύρασος σε μαρκάρισμα στον Μπέικο που δε δόθηκε. Στο 38’ ο Μπέικος είχε δοκάρι. Στο 43’ ο Αγιασιώτης δυνατό μακρινό σουτ στο δοκάρι και ο Βίτσος στη συνέχεια μπλόκαρε με τον Πύρασο να φωνάζει ότι πέρασε τη γραμμή η μπάλα. Ο Παπούλιας για την Ακρόπολη πλάσαρε στην άλλη πλευρά με τον Μιχόπουλο να σώζει γκολ στη γραμμή. Στο δεύτερο μέρος ο Πύρασος ανέβασε ταχύτητα.

Στο 60 ο Κατσιγιαννης αστόχησε από κοντά. Στο 62’ ο Καραγιώργος έκανε το 2-1 από κοντά, για να έρθει στη συνέχεια ο Ροτζέριο με δυο προσωπικά τέρματα στο 70’ και με κεφαλιά στο 77’ για να διαμορφώσει το τελικό 4-1 για τον Πύρασο.

Πύρασος: Ράπτης, Λάμπος (78′ Ρακής), Διαμαντόπουλος (70′ Ζαρίφης), Γαλανόπουλος, Μιχόπουλος, Τσιότρας, Κατσιγιάννης, Αγιασιώτης, Καραγιώργος, Ροτζέριο (78′ Μαντζαβίνος), Μπέικος (56′ Νίνος).

Ακρόπολη: Βίτσος, Παπούλιας (68′ Κριτσίνης), Βασιλείου (56′ Τσουκάλης), Κ. Κολυμήτρας, Στρούγγης, Δημακόπουλος, Σιδέρης, Διαβολής (41′ Χρυσαφόπουλος), Παγώνης, Αξιώτης, Πούλιος.

Φωτο: Πύρασος

Scroll to Top