Προπονητές: Οι επίσημοι, τα ερωτηματικά και η αναμονή

Ένα από τα θέματα που απασχολεί το φίλαθλο κοινό του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, τα καλοκαίρια είναι οι μεταγραφές των παικτών. Όμως σε αυτές μεγάλο ρόλο παίζουν και οι τεχνικοί των ομάδων. Ακόμη ένα καλοκαίρι αναμένεται κινητικότητα στους πάγκους των ομάδων, ενώ δεν αποκλείεται να είναι αρκετές οι αλλαγές στους προπονητές των ομάδων.

Το Local σας παρουσιάζει τους προπονητές οι οποίοι ανανέωσαν επισήμως τη συνεργασία τους, πληροφορίες και φήμες, καθώς και τα ερωτηματικά μέχρι σήμερα.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά, ας ξεκινήσουμε με αυτούς που ανακοινώθηκαν πρόσφατα από τους συλλόγους τους.

Στην νεοφώτιστη πλέον Δήμητρα Ευξεινούπολης που κέρδισε την άνοδο από την Β’ κατηγορία, ανακοινώθηκε η ανανέωση συνεργασίας και εμπιστοσύνης στο προπονητή Νίκο Βούλγαρη, ο οποίος ήταν αυτός που καθοδήγησε φέτος τους πράσινους στην άνοδο.

Στην ομάδα του Σαρακηνού, πριν λίγα λεπτά ανακοινώθηκε η ανανέωση με το διδυμο Πανόπουλο – Κασιούρα να είναι αυτοί που θα ηγηθούν τη προσπάθεια των Ροσονέρι.

Από εκεί και πέρα, σχεδόν βέβαιο φαίνεται χωρίς να αποτελεί καν είδηση ότι θα συνεχίσουν στις ομάδες τους ο πολύπειρος Λάκης Μπακάλης σε Ρήγα Φεραίο και Σάκης Χρυσοχού στον Τοξότη.

Τώρα όσο αφορά τις μετακινήσεις προπονητών, ήδη έχει ανακοινωθεί από τον Αστέρα Ριζομύλου ο Γιάννης Φασουράκης στη θέση του Κώστα Τουρσούγκα.

Στην ομάδα της Ακρόπολης, νέος προπονητής για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Δημήτρης Ζιώγας, ενώ από τον ΓΣΑ ανακοινώθηκε ο Μιχάλης Ανδρωνάς, ο οποίος και έχει αφήσει κενή θέση στον Αίαντα.

Στη κατηγορία των ερωτηματικών, η αν προτιμάτε σε αυτούς που δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, υπάρχουν και εδώ αρκετοί.

Κενό υπάρχει στη θέση του Αίαντα, με την αποχώρηση του Μιχάλη Ανδρωνά. Από εκεί και πέρα, ερωτηματικό αποτελούν οι θέσεις σε Αγία Άννα (Δημήτρης Φραγκουλης ή αλλαγή προπονητή), Πύρασο (Γιώργος Δανόπουλος ή αλλαγή προπονητή), Θησέα (Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος ή αλλαγή προπονητή), Δάφνη (Ντένης Κουκουβίνος ή αλλαγή προπονητή), ενώ πιο κοντά στην ανανέωση φαίνεται να είναι ο πρωταθλητής της Β’ ΕΠΣΘ Θοδωρής Σκούρας με την ομάδα των Μυρμηδώνων.

Να σημειώσουμε πως δε τίθεται θέμα προπονητή στις ομάδες που αναφέραμε, απλά δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως οι παραμονές των προπονητών.

Scroll to Top