Μαλακασιώτης: «Ο Γιάννης δεν έχει ταβάνι»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αλέξης Μαλακασιώτης, με τον υπεύθυνο της ακαδημίας Αγίας Παρασκευής Βόλου, από την οποία ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, να μιλάει αναφορικά με τις εξελίξεις που υπάρχουν γύρω από το όνομα του νεαρού μεσοεπιθετικού και την προοπτική μεταγραφής του.

Αρχικά ανέφερε για τον Γιάννη Κωνσταντέλια: «Είναι επιτυχία του ΠΑΟΚ που έχει ετοιμάσει έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να φέρει τόσα χρήματα στην ομάδα , με τον Γιάννη πλέον να είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του για το εξωτερικό , έπειτα από την προετοιμασία που του έχει κάνει ο Δικέφαλος».

Για ενδεχόμενο τροφείων: «Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό από την επόμενη μεταγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια, ένα ποσό της τάξεως του 0.5% επί των χρημάτων της μεταγραφής, αλλά αυτό είναι κάτι που τρέχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ».

Ενώ υπογράμμισε: «Εγώ θεωρώ ότι ο Γιάννης δεν έχει ταβάνι είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου και θα πρέπει ο ίδιος αν έχει την επιλογή του εξωτερικού θα πρέπει να την εξαργυρώσει καθώς στην Ελλάδα έχουμε μία κακή νοοτροπία και νομίζω θα του κάνει καλό να βρεθεί στο εξωτερικό. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που πήρε τον Κωνσταντέλια από το χέρι , τον εξέλιξε και έκανε όλα τα γήπεδα να χειροκροτούν τον μικρό».

Scroll to Top